Wolfberry Tahini szezámpaszta
A Tahini szezámpaszta használata
Tahinit vagy szezámvajat szinte minden csicseriborsó ételhez adnak. Jól passzol salátaöntetekhez, kenhető kenőcsökhöz és szószokhoz is. Mártogatósként is vágott gyümölcsökhöz vagy zöldségekhez. Hagyományos halva, humusz – levantei eredetű hidegtál vagy falafel – készítésére használják. Tahini kenyérrel is fogyasztható. Datolyapasztával összekeverve azonnal kiváló kenhető lesz. Mivel nem tartalmaz sót, desszertekhez is adhatjuk a kiváló íz érdekében. Ha Tahini pasztát teszel a levesbe, az a nem mindennapi, de remek íz mellett a sűrítésben is segít.
Mivel nem használnak adalékanyagokat, például megszilárdult zsírokat vagy emulgeálószereket, az olaj szétválhat. Ez a jelenség nem minőségi hiba, és használat előtt elegendő a pasztát összekeverni.
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A szezám és termékei allergén sz. 11.
Tápérték 100g-ban
Energiaérték: 2816 kJ/673 kcal; Zsírok : 61 g - ebből telített zsírsavak 9,9 g; Szénhidrát : 13 g - ebből cukrok 1 g; Rost 9,8 g, fehérje : 22 g; Só : 0,28 g
Szezámpaszta 100%.
Hozzáadott zsír és só nélkül.
Tárolás
Tárolja szobahőmérsékleten, sötét helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Tartalom
1000g
Tahinit vagy szezámvajat szinte minden csicseriborsó ételhez adnak. Jól passzol salátaöntetekhez, kenhető kenőcsökhöz és szószokhoz is. Mártogatósként is vágott gyümölcsökhöz vagy zöldségekhez. Hagyományos halva, humusz – levantei eredetű hidegtál vagy falafel – készítésére használják. Tahini kenyérrel is fogyasztható. Datolyapasztával összekeverve azonnal kiváló kenhető lesz. Mivel nem tartalmaz sót, desszertekhez is adhatjuk a kiváló íz érdekében. Ha Tahini pasztát teszel a levesbe, az a nem mindennapi, de remek íz mellett a sűrítésben is segít.
Jellemzők
A szezámmaghoz hasonlóan a Tahini paszta is sok egészségjavító anyagot tartalmaz. Nem tartalmaz koleszterint, és gazdag ásványi anyagokban - kalciumban, vasban, magnéziumban, B1- és B6-vitaminban, rostokban és fehérjékben, amelyekben a legtöbb dióféléknél több van. A tahini Izraelből származik, ahol régen "szent ételnek" nevezték. Az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően gyorsan elterjedt az egész világon.Mivel nem használnak adalékanyagokat, például megszilárdult zsírokat vagy emulgeálószereket, az olaj szétválhat. Ez a jelenség nem minőségi hiba, és használat előtt elegendő a pasztát összekeverni.
FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A szezám és termékei allergén sz. 11.
Tápérték 100g-ban
Energiaérték: 2816 kJ/673 kcal; Zsírok : 61 g - ebből telített zsírsavak 9,9 g; Szénhidrát : 13 g - ebből cukrok 1 g; Rost 9,8 g, fehérje : 22 g; Só : 0,28 g
Fogalmazás
Szezámpaszta 100%.
Hozzáadott zsír és só nélkül.
Tárolás
Tárolja szobahőmérsékleten, sötét helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Származási ország
pulykaTartalom
1000g
Érdekelhetne