Wolfberry mustárolaj 250 ml
Hogyan használjuk a RAW mustárolajat
A hidegkonyhában friss zöldségekkel és fűszernövényekkel salátákat készíthet belőle. Egyes esetekben az olaj enyhén csípős ízű. Azonban nem csak ízesíti a salátákat, hanem segít hosszabb ideig frissen tartani. Ha sütés előtt mustárolajat ad a tésztához, a kapott termék bolyhosabb lesz. A sütéshez azonban nem javasoljuk az olaj használatát. A túl magas hőmérséklet csökkentheti az omega-3 zsírsavak hatását.
A mustárolaj is nagyon könnyű és könnyen felszívódik. Vérfolyó és melegítő hatását ezért elsősorban a masszázsok során alkalmazzák. Segít ellazítani a merev és megfeszült izmokat, enyhíti a fájdalmas ízületeket és jótékony hatással van a reumára is.
Jellemzők
Az emberek már 2000 évvel Krisztus előtt ismerték a mustárt, ismerték ízét és gyógyhatásait. A 100%-os hidegen sajtolt szűz olajat további színezékek és tartósítószerek nélkül állítják elő mustármag préselésével. A kapott olaj antibakteriális hatású, és nagy mennyiségű tápanyagot és nyomelemet tartalmaz. Világossárga színű, éles, jellegzetes mustárillatú. Szervezetünk számára a mustárolaj kész balzsam. Biológiailag aktív anyagokban, enzimekben, olajokban, nyálkában, ásványi anyagokban mangánban, szelénben, magnéziumban, kalciumban, vasban, foszforban, cinkben, káliumban és E-, B1-, B2-, B3- (PP), B4-, B6-, B9-, K-vitaminban gazdag. , AZ ESÉS.
A RAW mustárolaj tápértékei 100 g-ban:
Energiaérték: 3700 kJ/0 kcal; Zsírok: 100 g; ebből telített zsírsavak: 5 g; Szénhidrát: 0 g; ebből cukrok: 0 g; Rost: 0 g; Fehérje: 0 g; Só: 0 mg
Fogalmazás
Hidegen sajtolt szűz mustárolaj (RAW). Nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket. Az enyhe zavarosság természetes velejárója, és nem jelent problémát.
Tárolás
Száraz és sötét helyen, legfeljebb 22°C-on tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3 hónapon belül felhasználandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.
Származási ország
Cseh Köztársaság
Tartalom
250 ml