Wolfberry Lenmag BIO 500 g
Jellemzők
A lenmag nagy mennyiségben tartalmaz omega 3 zsírsavat, amelynek megfelelője a halakban is megtalálható. Ezek a savak megelőzik a szív- és érrendszeri betegségeket, ráadásul a linolsav főleg a lenmagban található, ami általában nem elegendő az étrendben.Emellett a lenmag csaknem kétszer annyi minőségi fehérjét tartalmaz, mint a hús, és nagy százalékban tartalmaz oldható és oldhatatlan rostot. Száz gramm lenmag több rostot tartalmaz, mint a referencia beviteli érték. Ezenkívül a lenmagban lignánokat találtak, amelyek segítenek a rák és a csontritkulás megelőzésében.
A lenmag kiváló kiegészítője az étlapnak, de fogyasztás előtt alaposan meg kell rágni vagy össze kell törni. A teljes kiőrlésű gabonák áthaladnának az emésztőrendszeren anélkül, hogy a szervezet képes lenne felvenni belőlük az összes tápanyagot és egészségjavító anyagot. Az egész magok viszonylag sokáig eltarthatók, de a zúzott magok viszonylag gyorsan avasodnak.
A lenmag segíti a normál emésztést, a bélrendszer normál működését, a testtömeg szabályozását, a prosztata normál működését és komfortérzetet ad a menopauza idején. FIGYELEM! Terhesség alatt a lenmag fogyasztása csak a 35. héttől javasolt!
A Wolfberry lenmag BIO minőségű, nem GMO és ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Fogyaszthatjuk nyersen, de adhatjuk például levesekhez, salátákhoz, különféle vegetáriánus és húsos fasírtokhoz, péksüteményekhez, kenyérhez, muffinhoz, de palacsintához is.
Fogalmazás
Lenmag barna BIO 100%
Tápérték 100 grammonként
Energia: 2234 kJ / 534 kcal; Zsírok: 42 g – ebből telített: 3,7 g; Szénhidrát: 1,6 g - ebből cukrok 1,6 g; Rost: 27 g; Fehérje: 18 g; Só : 0,08 gBIO termék ellenőrzés alatt: CZ-BIO-002
Tárolás
Tárolja száraz és sötét helyen
Származási ország
Lengyelország
Gyártó
Wolfberry sro, Bohunická 5, 619 00 Brno
Tartalom
500 g
Érdekelhetne