Wolfberry Borsó BIO mag csíráztatáshoz 200 g
Bioborsó fogyasztása
De önmagukban népszerűek. A csírák azonban kenhető készítéshez, vagy csak kenhető kenyérhez is alkalmasak. További hőfeldolgozás tészta, rizs és tésztává is lehetséges. Megsütni szokás.Jellemzők
Ideális azonban a nyers csírák fogyasztása, amikor a maximális tápanyag- és vitaminmennyiséget megtartják. A csírákat egészben fogyasztják, beleértve a gyökereket is, és vitaminok, ásványi anyagok és enzimek gazdag forrásai. Nagy arányban tartalmaznak nagyon értékes rostot és egyéb hasznos elemeket, valamint erős antioxidáns anyagokat.Csírázási utasítások • Öntse le a magokat vízzel, és hagyja állni legalább 2 órán át, ideális esetben egy éjszakán át.
• Helyezze őket kissé megnedvesített csíráztató edénybe.
• Hagyja a magokat sötét és meleg helyen, ahol csírázni kezdenek.
• A csírákat rendszeresen le kell öblíteni a penészedés megelőzése érdekében (napi 2-3 alkalommal).
• Az első hajtások 24 óra múlva jelennek meg.
• A csírák 3-4 nap után fogyasztásra alkalmasak.
• Fogyasztás előtt öblítse le a csírákat.
Tanácsok és tippek • Csíráztatótálon, szűrőn, pohárban, vagy PET-palackban csíráztatni javasoljuk, vattára nem.
• A hosszabb eltarthatóság érdekében a kész csírákat javasoljuk hűtőszekrényben tartani, ahol egy hétig eláll.
Allergének Allergének nélkül
Tárolás Tárolja hűvös és sötét helyen.
Származási ország
OlaszországGyártó
Wolfberry sro, Bohunická 5, 619 00 BrnoTartalom
200 gÉrdekelhetne