Yamamoto Vitalyn por (100% Vitargo) - 2000 g
Vitalyn por (100% Vitargo) - Yamamoto
100% Vitargo-ból készült púderkiegészítő.
Termékleírás
A 100% Vitargo® egy nagy molekulatömegű összetett szénhidrát (árpakeményítőből származó amilopektin). szabadalmaztatta a stockholmi Karolinska Intézet. Úgy tervezték, hogy a szervezet számára kiegyensúlyozott és hosszan tartó vércukorszint-emelkedést biztosítson.
A Vitargo® lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az intenzív és hosszan tartó edzés során kompenzálja az izomglikogén elvesztését. Használata ezért különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a sportolónak elég gyorsan kell felépülnie a hosszan tartó sporttevékenység után, hogy készen álljon a következő napra, például egy verseny szakaszában.
A vércukorszintet befolyásolja a glükóz áramlása a gyomorból, a bélen keresztül, és közvetlenül a vérbe. Kimutatták, hogy a lenyelt oldat ozmolaritása befolyásolhatja a gyomor kiürülési sebességét. A magas ozmolaritás ezért késleltetheti a gyomor kiürülését, ami késleltetheti a glükóz felszabadulását a bélből. A Vitalyn Powder egy szénhidrátban gazdag ital előnyeit hozza magával, de nagyon alacsony ozmolaritással.
Előnyök:
- Szabadalmaztatott Vitargo® összetevőt tartalmaz
- Javítja a regenerációt intenzív edzés után
- Szénhidrátban gazdag
Adagolás
Keverjen el 75 g-ot (5 kanál) 500 ml vízzel, és vegye be naponta egyszer az első 4 órában, de legkésőbb 6 órával intenzív és/vagy hosszan tartó edzés után.
Táplálkozási értékek táblázata
Egy adag mérete: | 75 g |
---|---|
Adagok száma csomagonként: (2000 g) | 26 |
energia érték | 279 kcal/1186 kJ |
Zsírok | 0 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 70 g |
ebből cukrok | 0 g |
Fehérjék | 0 g |
Só | 0 g |
Fogalmazás
Árpakeményítőből származó amilopektin (Vitargo®).
Figyelem
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód. Tartsa távol gyermekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen szobahőmérsékleten.