Wolfberry Vörös répa liofilizált 20 g
Hogyan kell fogyasztani a fagyasztva szárított céklaszeleteket
A fagyasztva szárított cékla színt és ízt ad a friss zöldségsalátának. Olívaolajjal, ecettel és vízzel zúzott céklát adva kiváló öntetet készíthetünk húsokhoz, tésztákhoz, sajtokhoz és a már említett zöldségsalátákhoz. A zúzott répából kenhető is készíthető. És persze lehet enni a céklaszeleteket önmagában is, például burgonya chips helyett.
Jellemzők
A cékla (Beta vulgaris), vidékünkön alacsony népszerűsége ellenére, az egyik legegészségesebb és legsokoldalúbb zöldség, amelyet a konyhában felhasználhatunk. A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás egy kíméletes kezelés, amely minimális tápanyagveszteséget garantál a gyümölcsöknek vagy zöldségeknek, meghosszabbítja az eltarthatóságukat, valamint megőrzi ízüket és aromájukat. Ennek a fagyasztva szárított céklának a szeletei még csak részben sem genetikailag módosított növényekből készülnek, nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot vagy egyéb segédanyagot. A körülbelül 5 mm vastag, ropogós, piros-lila répaszeletek gazdag édes és kellemes ízűek. Ez a zöldség sok alapvető tápanyagot tartalmaz – gazdag rostforrás, B9-vitamin, mangán, kálium, vas, cink, C-vitamin és antioxidánsok.40718 Tápérték 100 g-ban
Energia : 1345 kJ/323 kcal; Zsírok : 3,7 g, ebből telített zsírsavak 0,7 g; Szénhidrát : 53 g - ebből cukrok 49 g; Rost : 17 g; Fehérje : 17 g; Só : 1 g
A tényleges kalóriaérték és tápanyagtartalom a termeléshez vagy feldolgozáshoz kapcsolódó természetes körülmények ingadozása miatt eltérhet a bejelentett értékektől.
Hozzávalók
Szeletek főtt cékla, fagyasztva szárított 100%. Glutén, cukor, színezék, só, cukor, olaj és egyéb anyagok nélkül.
Tárolás
Mindig jól lezárt eredeti csomagolásban, száraz és sötét helyen, legfeljebb 20°C hőmérsékleten és legfeljebb 65%-os relatív páratartalom mellett tárolja.
Származási ország
Németország
Tartalom
20 g