Wolfberry tökmag BIO
Hogyan használjuk a tökmagot
A tökmag kiválóan alkalmas reggeli gabonapelyhekbe, joghurtokba. A magvakat belekeverhetjük zsemlébe, péksüteménybe, zabkásakba, kenhető kenőcsökbe, salátákba, levesekbe, vagy közvetlenül is fogyaszthatjuk.
A tökmag jellemzői
• Fenntartja az alsó húgyutak működését
• Omega 3 és 6 telítetlen zsírsavak forrása
• Vitaminok és ásványi anyagok egész sorát tartalmazzák
A tökmagok sötétzöld színűek, laposak és körülbelül 1 cm-esek. A magvakban található ásványi anyagok például a cink, a réz, a mangán, a magnézium, a kálium és a vas.
Tökmagból is készülnek olajok, vajak, krémek. A Wolfberry tökmag ehető, ezért nagyobb formájú, mint a például pékáruk készítéséhez használt magok.
Hozzávalók
Bio tökmag 100%
Tápérték 100 grammonként
Energia: 2340 kJ / 559 kcal; Zsírok: 49,5 g - ebből telített zsírsavak 8,66 g; egyszeresen telítetlen 16,24 g; többszörösen telítetlen 20,98 g; Szénhidrát: 4,71 g - ebből cukrok 1,4 g; Rost: 6 g; Fehérje: 29,0 g; Só: 0,05 g; Nedvesség: 5,23 g
Tárolás
Tárolja száraz és sötét helyen
Származási ország
Kína
BIO termék ellenőrzés alatt: CZ-BIO-002
Termelő
Wolfberry s.r.o., Bohunická 5, 619 00
Tartalom
100 g