Wolfberry Rukkola BIO magok csíráztatáshoz 200 g
Hogyan fogyasszuk a bio rukkolát
A csírák kiváló energiaforrások, ásványi anyagok és vitaminok. Hozzáadhatjuk salátákhoz, levesekhez, kenhető ételekhez, köretként is kiválóan szolgálnak. Hőkezelhetők, de tápértékük egy részét elvesztik.BIO rukkola magvakat is ültethetünk dobozba.
Jellemzők
A rukkolát afrodiziákumnak tartották az elmúlt évszázadokban, és a csírák általában minden kultúra étlapjának részét képezték közel 5000 éve. Nem csoda. A csírázás során a magvakban anyagcsere-folyamatok indulnak meg, amelyek aktiválják az enzimeket, és a jótékony anyagok tartalma többszörösére nő.Csírázási utasítások • Öblítse le a magokat vízzel. Helyezze őket kissé megnedvesített csíráztató edénybe.
• Hagyja a magokat sötét és meleg helyen, ahol csírázni kezdenek.
• A penészedés megelőzése érdekében a növényeket rendszeresen (2-3 alkalommal) le kell öblíteni (még alulról a gyökereket is).
• Az első hajtások 24 óra múlva jelennek meg.
• Az egész növények, beleértve a gyökereket is, fogyasztásra alkalmasak.
• Fogyasztás előtt öblítse le a csírákat.
Tanácsok és tippek • Csíráztatóedényen vagy szűrőn csíráztatni javasoljuk. A magvakat nem érdemes vattán csíráztatni, mert elveszítjük a vattába növő ízletes gyökereket.
• A hosszabb eltarthatóság érdekében a kész csírákat javasoljuk hűtőszekrényben tartani, ahol egy hétig eláll.
Allergének Allergének nélkül
Tárolás Tárolja hűvös és sötét helyen.
Származási ország
OlaszországGyártó
Wolfberry sro, Bohunická 5, 619 00 BrnoTartalom 200 g
Érdekelhetne