x

Wolfberry Panko zsemlemorzsa 500 g

Wolfberry 46475 8594158042422

Wolfberry Panko zsemlemorzsa 500 ga zsemlemorzsáinkhoz ayyy táché bevonó máxúl, ami kiválóan alkalmas ropogós kérget és bekátsát hoz sálá

Wolfberry Panko zsemlemorzsa 500 ga zsemlemorzsáinkhoz ayyy táché bevonó máxúl, ami kiválóan alkalmas ropogós kérget és bekátsát hoz sálá

Gyártó:Wolfberry
kód:46475
Elérhetőség:
Nincs készleten (infó)
10 000 Ft
beleértve 27 % áfa
Vásároljon még 22 000 Ft és ingyenes szállítást biztosítunk.

Hogyan használjuk a panko zsemlemorzsát
Az általunk használt zsemlemorzsához hasonló bevonó keverék remek ropogós héjat hoz létre. A Pankót leggyakrabban sertés- vagy baromfibevonatos steak készítéséhez használják. Pankába csomagolhatunk húst, halat, tenger gyümölcseit, gombát vagy zöldséget. Zsemlemorzsába borítjuk, mint a klasszikus zsemlemorzsába, azaz hármas kiszerelésben - sima liszt, tojás és zsemlemorzsa. Forró olajban aranysárgára sütjük.

Jellemzők

A receptekben néha találkozunk a panko zsemlemorzsa kifejezéssel. Ez egy japán zsemlemorzsa, amelynek felhasználása pontosan ugyanaz, mint a jól ismert klasszikus zsemlemorzsánknak. A japán panko zsemlemorzsa azonban durvább szerkezetű, így kis pelyheknek tűnik. Ellentétben a cseh zsemlemorzsával, amelyet régebbi zsemlékből, vékából vagy világos kenyérből készítenek, amelyet száradni hagynak, majd finomra keverik, a pankot friss fehér kenyérből készítik, és őrlik vagy durvára reszelik. És mitől olyan érdekes a japán zsemlemorzsa a konyhában? Két okból. Egyrészt sütés közben közel sem szív fel annyi zsírt, másrészt sokkal ropogósabb a kapott étel. A panko név a kenyér (serpenyő) szó portugál vagy spanyol fordításából és a japán -ko utótagból származik, ami lisztet jelent. A Panko zsemlemorzsát a világ minden táján gyártják, de különösen az ázsiai országokban.

Tápérték 100g-ban
Energiaérték: 1120 kJ/270 kcal; Zsírok: 0,2 g - ebből telített zsírsavak 0 g; Szénhidrát: 53 g - ebből cukrok 1 g; Rost 5,5 g, Fehérje: 9,8 g; Só: 0,2 g

Fogalmazás
Friss fehér kenyérből készült zsemlemorzsa (búzaliszt 96,8%, élesztő 3%, só 0,2%).

Allergének
Glutén

Tárolás
Tegye át a panko zsemlemorzsát egy szorosan záródó fedéllel ellátott edénybe, és tárolja száraz, sötét helyen, normál szobahőmérsékleten, legfeljebb 20 °C-on. Hőtől és közvetlen napfénytől védeni kell.

Származási ország
Lengyelország

Gyártó
Wolfberry sro, Bohunická 5, 619 00 Brno

Tartalom
500 g

Kedvenc Márkák

MenuX

Weboldal üzemeltető: TOM PLUS s.r.o. , székhelye: Kasárenská 25, 94001 Nové Zámky, IČ: 46734112, mint a személyes adatok kezelője ezen a weboldalon a weboldal működéséhez és analitikai célokra, valamint az Ön hozzájárulása esetén a hirdetések személyre szabásához szükséges sütiket dolgozza fel. Olvassa el a cookie-kat.

Egyetértek