Wolfberry Matcha tea BIO
A Matcha tea nem fermentálódik, így minden aminosav, vitamin, ásványi anyag és rost benne marad. Japánban és Kínában a Matcha nagyon népszerű mind a meleg, mind a hideg ételek elkészítésében. Ezért használható például különféle desszertek sütésére vagy házi fagylalt készítésére. Minden ételnek gyönyörű zöld színt, jellegzetes ízt és különleges aromát ad.
A teát úgy készítik el, hogy egy teáskanál port 200 ml 80°C-os vízhez adnak. Ezt a keveréket ezután 3 percig verjük, lehetőleg chasen bambusz habverővel, ami azonban extrém esetben helyettesíthető tejhabverővel vagy botmixerrel. Ennyi idő után gyönyörűen habos matcha teát kell készíteni, ami teljesen megerőltetés nélkül fogyasztható.
Táplálkozási értékek
Energia: 1502 kJ / 358 kcal; Zsírok: 4 g - ebből telített zsírsavak 1 g; Szénhidrát: 38 g - ebből cukrok 0,8 g; Fehérjék: 2 8 g; Só: 0,01 g; Rost: 29 g
Ajánlott napi adag
3 g tea (1 púpozott teáskanál) 150-200 ml vízhez 70°-80°C hőmérsékleten.Származási ország
Kína
BIO termék ellenőrzés alatt: CZ-BIO-002
Tartalom
100 g