Wolfberry liofilizált fekete ribizli 20 g
A ribizlit néha multivitamin tablettáknak is nevezik. Az üdítően savanykás ízű apró gyümölcs tele van C-vitaminnal, amely fagyasztva szárítás után sem változik. Ez a módszer megőrzi az aromát, ízt, de mindenekelőtt értékes összetevőit.
A ribizlit fontos növényi antioxidánsnak tartják. Termései hatékony kiegészítők lehetnek a megfázás, a váladék és a belek elleni küzdelemben. Béta-karotinban, biotinban és E-vitaminban gazdagok.
A feketeribizli kalcium-, kálium-, vas- és mangánforrás is, ami jót tesz a szívnek, az idegeknek és az izmoknak. Karotinokat is tartalmaz, amelyek a szervezetben A-vitaminná alakulnak, a benne lévő mangán és B3-vitamin erősítheti az idegeket.
A népi gyógyászatban a ribizlit elsősorban a torok- és szájüregi gyulladások ellen használják. Az erek karbantartására és a véráramlás javítására is használják. Fogyasztása visszér, magas vérnyomás vagy aranyér esetén javasolt.
A gyümölcsdarabokat először keményre fagyasztják. Ezután a gyümölcsöt szárítóba helyezzük. A jég állagából a víz közvetlenül a vízgőz fázisába kerül, és ennek köszönhetően az aszalt gyümölcs a lehető legjobban megőrzi eredeti állagát és aromáját, valamint a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az egyéb szárítás során elvesznek. mód.
Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolandó
Tápérték 100g-ban:
880 kJ/ 210 kcal; Zsírok: 1,14 g; ebből telített zsírsavak: 0,13 g; Szénhidrát: 31,7 g; ebből cukrok: 30,9 g; Rost: 35,2 g; Fehérje: 6,6 g; Só: 0,02 gSzármazási ország: Németország
Csomag tartalma: 20g