Wolfberry Hántolt kendermag BIO
Jellemzők
A Wolfberry kender héjas magjai ellenőrzött biogazdálkodásból származnak.Bár hasonlítanak a napraforgómagra, sokkal puhábbak.Kellemes és diszkrét illat jellemzi őket.Íze nagyon enyhe, így nem befolyásolja az ételek egyéb összetevőinek ízét.Nagy előnyük, hogy még a dióallergiában szenvedők is fogyaszthatják.A magvak rendkívül fontos esszenciális aminosavakat tartalmaznak, amelyeket az emberi szervezet nem tud előállítani.Emellett jó vas-, foszfor-, kálium-, cink-, réz-, mangán- és magnéziumforrás, valamint kiváló A-, B1-, B2-, B3-, B6- és E-vitamin forrás.
A farkasbogyó héjas kendermagja nem tartalmaz THC-t (tetrahidrokannabinol, amely a hasisban és a marihuánában található kábító anyag), ennek köszönhetően fogyaszthatják terhes és szoptató nők, gyerekek, sportolók, lábadozók és idősek.
A Wolfberry kender hántolt magjai BIO minőségűek, és rendkívüli tisztaság jellemzi őket.Ezeket a magokat általában 0 körüli szennyeződésekkel állítják elő.5%, míg a Wolfberry kendermag csak 0%-ot tartalmaz ezekből a szennyeződésekből.1%.Még nagyobb hangsúlyt kap a hámozás után fennmaradó kemény hámlasztás mennyisége, ahol ezeknek a részecskéknek a 0,2%-át garantáljuk.Míg gyakran előfordul, hogy a hámlás mennyisége 2-7%.
Fogalmazás
Hántolt bio kendermag 100%
Tápérték 100 g-ban
Energia: 2501 kJ/604 kcal; Zsírok: 52 g - ebből telített zsírsavak: 4 g; Szénhidrát: 1 g - ebből cukrok: 1 g, Rost: 2,0 g; Fehérje: 32 g; Só : 0 g
Ásványi anyagok átlagos értéke 100 g -ban (zárójelben a beviteli referenciaértékek)
Foszfor: 1160 mg (700 mg); Kálium: 859 mg (2000 mg); Cink: 7 mg (10 mg); Réz: 2 mg (1 mg); Mangán: 7 mg (2 mg); Magnézium: 605 mg (375 mg); Kalcium: 168 mg (800 mg); Vas: 14 mg (14 mg)
A vitaminok átlagos értéke 100 g- ban (zárójelben a beviteli referenciaértékek)
B1-vitamin: 0,9 mg (1,1 mg); B2-vitamin: 1,1 mg (1,4 mg); B3-vitamin: 2,5 mg (16 mg); B6-vitamin: 0,3 mg (1,4 mg); C-vitamin: 1,4 mg (80 mg); D-vitamin: < 10 NE; E-vitamin: 3 mg (12 mg)
Zsírsavak aránya (beleértve az omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat)
linolsav: 54,92%; Alfa - linolsav: 17,45%; Gamma - linolsav: 2,72%; olaj: 10,38%; arachidon: 1,07%; oktadekatetraén: 0,5%; Eikosenová: 1,19%; Palmit: 7,6%; sztearinsav: 2,48%; Vaccenová: 1,69%
Allergének
allergének nélkül
Tárolás
száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó
Javasolt adagolás:
Napi 1-2 evőkanál kendermag.Ideális reggel éhgyomorra fogyasztani, de adhatjuk joghurtokhoz, salátákhoz, müzlihez stb.Aki nem szeret magokat enni, próbálja ki például a kendertejet, amihez hozunk egy receptet.Kender tej
Amire szükséged lesz
• 100 g hámozott kendermag
• 0,5 l víz
• ízesítésként adhatunk hozzá például vaníliát, fahéjat stb.
• édesítéshez adhatunk hozzá pl. datolyát, banánt, juharszirupot, mézet, kókuszcukrot (nem feltétel)
Megközelítés
Áztassa a kendermagot 250 ml vízben 2 órán át.Ez idő elteltével adjuk hozzá azokat a hozzávalókat, amelyekkel ízesíteni szeretnénk a tejet, és jól keverjük össze.Hozzáadjuk a maradék vizet és már kész is a tej! Ha nem használod fel azonnal, 2-3 napig eláll a hűtőben.
BIO termék ellenőrzés alatt: CZ-BIO-002
Gyártó
Wolfberry s.r.ról ről., Bohunická 5, 619 00 Brno
Tartalom
100 g .
Érdekelhetne