Wolfberry földimogyoró paszta 420 g
Hogyan kell használni a mogyorópasztát
A földimogyoró paszta, vagy kenhető, kiváló földimogyoró ízű. Kiválóan alkalmas pékáruk kenésére, frissen és tartósan is. Sikeresen használható alapanyagként ázsiai ételek elkészítéséhez, ízük lágyítására. Alkalmas fűszeres szószokhoz, desszertek vagy akár friss gyümölcsök készítéséhez. A paszta használható natúr joghurtban, zabkásakban, gyümölcssalátákban, müzlikben, salátaöntet alapjaként, levesek, szószok sűrítésére. Hosszabb tárolás esetén a földimogyoróolaj szétválhat, és folyékony réteget képezhet a tetején. Ezért a pasztát használat előtt fel kell keverni!
Jellemzők
A földimogyoró vagy a földimogyoró botanikai szempontból valójában hüvelyes. Ezek a földimogyoró nevű növény termései (hüvelyei). A puha mogyoróvajat, amelyet néha mogyoróvajnak is neveznek, frissen pörkölt földimogyoró őrlésével állítják elő. Nem tartalmaz hozzáadott édesítőszert vagy zsírt. A dió nagyon gazdag tápanyagokban. B1-, B3-, B5-, B6- és B9-vitamint, antioxidánsokat és például Q10 koenzimet tartalmaznak.FIGYELMEZTETÉS ALLERGIÁK SZÁMÁRA: A földimogyoró száraz dióféléknek minősül, és önmagában is az 5-ös allergén.
Tápérték 100 grammonként
Energia : 2638 kJ/637 kcal; Zsírok : 52 g - ebből telített zsírsavak 7 g; Szénhidrát : 9,6 g - ebből cukrok 4,4 g; Rost 4,9 g, fehérje : 29 g; Só : 0,06 g
Hozzávalók
Mogyoró paszta 100%.
Gluténmentes, pálmaolaj mentes, vegán.
Allergének
Földimogyoró
Tárolás
Felbontás után is tárolandó száraz és sötét helyen, normál szobahőmérsékleten 20°C-ig.
Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Felbontás után nem romlik meg, de nem kerülhet víz vagy kívülről származó szennyeződés a pasztába.
Származási ország
Argentína
Tartalom
420 g