Wolfberry csíráztató tál
Hogyan használjuk a csíráztató edényből származó növényi csírákat
A növényi csírákat közvetlenül vagy saláták, levesek és kenhető ételek összetevőjeként fogyasztják.Az egzotikus konyha szerves részét képezik.A csírák a vitaminok és értékes tápanyagok rendkívüli forrásai.
A csíráztató edény jellemzői
A tál kerámiából készül, majd mázas.Kifejezetten ehhez a tálhoz készültek a csíraszűrők, amelyeket itt talál:farkasbogyó.cz/csírázó-szita-átmérő-11-cm-farkasbogyó.html?search_query=sieve&results=3">11 cm-es szita
A csíráztatótál a szűrővel együtt egyedi és eredeti kombinációt alkot a csíráztatásban, amely nem hiányozhat otthonából.
Útmutató a csíráztatótállal való munkavégzéshez
• Töltse fel vízzel a vetőtálat a szűrőig.
• Ezután csíráztatás céljából szétterítjük a szitán a magokat, amelyek nem úszhatnak a vízben.
• 24 óra elteltével megjelennek az első hajtások.
• Naponta egyszer le kell öblíteni a magok gyökereit, és cserélni kell a vizet az edényben.
• A gyökér öblítésénél nem kell attól tartani, hogy a kicsírázott magvak szitára hasonlítanak.
• Az egész növények, beleértve a gyökereket is, fogyasztásra alkalmasak.
Anyag
Mázas kerámia
Csírázó magvak listája, melyeket e-shopunkban vásárolhat meg
•farkasbogyó.cz/napraforgó-farkasbogyó-biomagok-csírázáskor-200-g.html" target=_blank>Napraforgó
•farkasbogyó.cz/brokkoli-farkasbogyó-biocsíráztatott-mag-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank>brokkoli
•farkasbogyó.cz/redkev-wolfberry-bio-magok-csíráztatáshoz-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank>Retek
•farkasbogyó.cz/rericha-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank>Řericha
•farkasbogyó.cz/porek-farkasbogyó-biocsíráztatott-magvak-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank>Póréhagyma
•farkasbogyó.cz/mungó-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank>Mungo
•farkasbogyó.cz/cizrna-farkasbogyó-biomagvak csíráztatáshoz-200-g.html?search_query=naklic&results=16" target=_blank>Cizrna
•farkasbogyó.cz/chia-farkasbogyó-bio-csírázó-mag-200-g.html?search_query=naklic&results=16" target=_blank>Chia
•farkasbogyó.cz/vörös-káposzta-farkasbogyó-bio-mag-hajtogatáshoz-200-g.html?search_query=naklic&results=14" target=_blank> Vörös káposzta
•farkasbogyó.cz/adzuki-farkasbogyó-biomagok-csíráztatáshoz-200-g.html" target=_blank>Adzuki
•farkasbogyó.cz/bule-farkasbogyó-biomagok-csíráztatáshoz-200-g.html" target=_blank>hagyma
•farkasbogyó.cz/mustár-bila-farkasbogyó-bio-csíráztató-mag-200-g.html" target=_blank>Mustár
•farkasbogyó.cz/borsó-farkasbogyó-biológiai magvak csíráztatáshoz-200-g.html" target=_blank>borsó
•farkasbogyó.cz/kamut-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html" target=_blank>Kamut
•farkasbogyó.cz/piskavice-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html" target=_blank>Görögszéna
•farkasbogyó.cz/hajdina-farkasbogyó-biocsíráztatott-mag-200-g.html" target=_blank>Hajdina
•farkasbogyó.cz/vojteska-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html" target=_blank>Lucerna
•farkasbogyó.cz/quinoa-bila-wolfberry-bio-magok-csíráztatáshoz-200-g.html" target=_blank>Quinoa fehér
•farkasbogyó.cz/rukola-farkasbogyó-biomagok-csíráztatáshoz-200-g.html?search_query=Rukola&results=1" target=_blank>Rukola
•farkasbogyó.cz/hajdina-farkasbogyó-biocsíráztatott-mag-200-g.html?search_query=buckwheat&results=2">hajdina
•farkasbogyó.cz/vojteska-farkasbogyó-biocsírázó-mag-200-g.html?search_query=vojteska&results=1">Vojteska
•farkasbogyó.cz/quinoa-bila-wolfberry-bio-magok-csíráztatáshoz-200-g.html?search_query=quinoa+bila&results=5">Quinoa fehér
•farkasbogyó.cz/rukola-farkasbogyó-biomagok-csíráztatáshoz-200-g.html?search_query=Rukola&results=1">Rukola