Wolfberry Cseresznye liofilizálva
A gyümölcsdarabokat először keményre fagyasztják. Ezután a gyümölcsöt a szárítóba helyezzük. A jég állagából a víz közvetlenül a vízgőz fázisába kerül, és ennek köszönhetően az aszalt gyümölcs a lehető legjobban megőrzi eredeti állagát és aromáját, valamint a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elvesznek szárítási módszerek.
A meggy C-vitamint tartalmaz, de elsősorban ásványi anyagok és nyomelemek, például kálium, jód, vas, magnézium, kalcium, foszfor vagy cink forrása. A meggy fogyasztása ezért csontritkulás, vérképzőszervi rendellenességek vagy pajzsmirigy-betegségek pótlásaként javasolt.
A népi gyógyászatban gyakran emlegetik enyhén hashajtó és tisztító hatásukat. Úgy gondolják, hogy a meggy képes megkötni a káros anyagokat, amelyek aztán kiürülhetnek a szervezetből. Ezért nem kizárt, hogy képesek megtisztítani a vért, a májat és a veséket.
Allergének
Allergének nélkül
Tárolás
Tárolja száraz és sötét helyen
Tápérték 100g-ban
Energia: 1450 kJ/ 346 kcal; Zsírok: 3,2 g; ebből telített zsírsavak: 0,7 g; Szénhidrát: 63,1 g; ebből cukrok: 63,1 g; Rost: 6,6 g; Fehérje: 5,7 g; Só: 0 gSzármazási ország:
Németország
Tartalom
100 g