VanaVita BIO Lencse csigatészta - 250 g
BIO Lencse csigatészta - a hagyományos tésztaköretek fehérjében, szinhidrátokban és rostban gazdag egészséges változata
A BIO Lencse csigatészta a hagyományos tészták ízletes, egészséges változata. Nem tartalmaz sem tojást, sem más állati eredetű alapanyagot, így vegánok is nyugodtan fogyaszthatják. Mindemellett, gluténmentes, tehát azok számára is ideális választás, akik kerülik a glutténtartalmú ételeket. Csupán egy összetevőből, magas fehérjetartalmú BIO vöröslencse lisztből áll, ezáltal fogyasztásával növelheted és szinten tarthatod az izomtömeged. Ráadásul, nemcsak minőségi rostok és összetett szénhidrátok forrása, de egyben alacsony zsír- és cukortartalmú étel, így diéta alatt is bűntudat nélkül fogyaszthatod.
Számos felhasználási módja létezik a konyhában. Eheted köretként, de többféle tésztasalátát is készíthetsz belőle. Tekintve, hogy önmagában is nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz, nem feltétlen szükséges mellé húst vagy egyéb fehérjetartalmú ételt fogyasztani.
A BIO Lencse csigatészta előnyei
- kizárólag BIO vöröslencse lisztet tartalmaz
- gluténmentes
- magas fehérje- és rosttartalom
- összetett szénhidrátforrás
- alacsony cukor- és zsírtartalom
- vegán
- egészséges köret vagy tésztasaláta készíthető belőle
Összetevők
Fogyasztási javaslat
Tápérték táblázat
Tápértékek | 100 g |
---|---|
Energia | 1457 kJ / 344 kcal |
Zsír | 1,3 g |
ebből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 58 g |
ebből cukrok | 2,5 g |
Rost | 3,8 g |
Fehérje | 24 g |
Só | 0,01 g |
Figyelmeztetés
Hűvös, száraz, naptól védett helyen tárolandó.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.