GymBeam L-Karnitin TABS 90 tabl
L-karnitin gyorsan felszívódó tabletta formájában, adagonként 2000 mg karnitint tartalmaz
Az L-karnitin a karnitin leggyakoribb formája, amely fontos szerepet játszik az emberi anyagcserében. Az emberi test minden sejtjében jelen van, és szerepe az, hogy biztosítsa a zsírsavak mitokondriumokba történő átjutását. A mitokondrium fő funkciója a sejtek működéséhez szükséges energia előállítása. Az L-karnitin a legnépszerűbb anyagcsere fokozók közé tartozik és a tabletta formája miatt gyorsan fel is szívódik. A készítmény adagonként 2000 mg tartósítószer mentes L-karnitint tartalmaz.
Az L-Karnitin előnyei
- az egyik legnépszerűbb anyagcsere fokozó
- természetben is előforduló L-karnitin hatóanyagot tartalmaz
- egy adag is nagy koncentrációban tartalmaz L-karnitint
- könnyen felszívódik
- nem tartalmaz felesleges tartósítószereket
Összetétel
L-karnitin-tartarát, töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló szer (kalcium-foszfát, magnézium-sztearát), karboxi-metil-cellulóz.
Adagolás
Javasoljuk, hogy napi 1-2 alkalommal 2 tablettát vegyél be.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 1 adag (2 tabletta) |
---|---|
L-karnitin tartarát | 2000 mg |
Figyelmeztetés
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.