GymBeam Cordyceps - 90 kapsz.
Cordyceps - egzotikus kínai gombafaj, amely bioaktív anyagokban gazdag
A Cordyceps (Cordyceps sinensins) egy bizonyos fajta hernyón élősködő gomba, amely Kína hegyes vidékein elterjedt. Már néhány évszázad óta fontos része a hagyományos kínai orvoslásnak, például a vesebetegségek vagy a szexuális problémák gyógyításánál. A Cordyceps poliszacharidokat tartalmaz, amely a kivonatának 40 %-át teszi ki.
A Cordyceps előnyei
- a Cordyceps sinensins gomba kivonata
- 40 %-os poliszacharid tartalommal rendelkezik
- 500 mg kivonat egy kapszulában
Összetétel
Cordyceps gomba kivonat (Cordyceps sinensis), hipromelóz kapszula, töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomódást gátló anyag (magnézium-szterát).
Adagolás
Fogyassz 2 kapszulát, 1-2-szer naponta.
Tápérték táblázat
Tápértékek | 4 kapszula |
---|---|
Cordyceps (Cordyceps sinensins) kivonat | 2000 mg |
Figyelmeztetés: Táplálékkiegészítő. Az ajánlott napi adagot ne lépd túl. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. 3 évnél fiatalabb gyermekek, valamint terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Tárold száraz és napsugárzástól védett helyen. Gyermekektől távol tartandó.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.