Cannadorra BIO Kender fehérje - 1000g
Gyártó: | Cannadorra |
kód: | 8594183380209 |
Cannadorra BIO Kender fehérje - 1000g
A hozzávalók CZ-BIO-002-es számmal tanúsított ökológiai mezőgazdaságból származnak.
A kender fehérje és tápanyag értékei
A kender fehérje egészen rendkívüli a növényvilágban, ugyanis tartalmazza, mind azt a 23 aminosavat mely előfordul a természetben, közölük 8 esszenciális, melyet szervezetünk önmagában nem képes elő állítani. Tartalmaz továbbá kiegyensúlyozott mennyiségű Omega 3,6 és 9 zsírsavakat, amelyből például a linolsav elengedhetetlen az elektromos impulzusok cseréjének a szövetekben.
A kender fehérjét a kendermag morzsolásával kapjuk. A kender kiváló forrása a kiváló minőségű fehérjének, melyet foként a vegánok, sportolók és testépítők értékelnek. Valamint a kender fehérjék alkalmasak gyerekek és idősebbek számára. Ajánljuk mellé a CBD olaj használatát.
Ideális mindazok számára, akik szeretnének magas minőségű tápanyaggal izmait növelni, erősíteni vagy egész szervezetét erősíteni, mivel a kender fehérje befolyásolja az izmok, ízületek aktivitását. Gazdag rostforrás - akár 20%-ban tartalmaz rostanyagokat. A kender lúgos környezetet teremt a szervezetben, igy segít a méregtelenítést végző szervek számára a mérgező anyagok, nehézfémek kiürítését a szervezetből. Rendszeres fogyasztása javítja a szívműködést és a vérkeringést. Pozitívan befolyásolja a koleszterinszintet. Természetes forrása sok vitaminnak, mint B1, B2, B3, B6, C, D és E, és nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, kalciumot, magnéziumot, cinket és vasat.
Ön tudta azt...
Több fehérje van a kender fehérjében, mint a marha bélszínben? Csak az összehasonlítás végett: 100g kenderfehérje tartalmaz 50g fehérjét, míg 100g marha bélszín csak 26g fehérjét tartalmaz.
Ha több információt, cikket szeretne olvasni a kender fehérjéről, keresse fel oldalunk:
Összetevők: 100% kender fehérje a kendermagnak
Gyakorlati alkalmazása a kender fehérjének:
Hozzá adható koktélokhoz, zabpelyhekhez, müzlihez, gyümölcs-és zöldségleveshez, vajkrémhez, fagylaltokhoz stb.
Ne használja 40°C felett, bár tápanyag értéke nem változik.